Pagina de Termeni si conditii ofera informatii despre termenii legali in baza carora 4medik.ro isi desfasoara activitatea, precum si la termenii care definesc relatia dintre client/utilizator si 4medik.ro. Accesarea si utilizarea website-ului presupun faptul ca sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate mai jos.

4medik.ro isi rezerva dreptul de a aduce modificari asupra continutului de pe paginile sale, inclusiv celui de pe paginile de Politica de confidentialitate si Termenii si conditii, fara a face o notificare prealabila. Administratorul si echipa website-ului vor notifica utilizatorii doar in cazul unor modificari importante. Va rugam sa recititi informatiile de pe paginile de Politica de confidentialitate si Termenii si conditii periodic pentru a va asigura ca sunteti la curent cu eventualele modificari.

4medik.ro foloseste cookie-uri. Acestea ofera informatii despre activitatea utilizatorului la fiecare sesiune si ajuta la evaluarea si monitorizarea performantei website-ului.

Activitate
4medik.ro este o platforma care promoveaza si comercializeaza produse de medicina, cu precadere stetoscoape. Serviciile oferite de 4medik.ro includ prezentarea produselor, oferirea de informatii pentru utilizare, precum si vanzarea acestora. Echipa si administratorul website-ului 4medik.ro pot fi contactate prin email sau telefon, datele complete de contact fiind disponibile pe pagina de contact.

Produsele de pe 4medik.ro nu ar trebui sa inlocuiasca tratamentul prescris de medicul specialist. Datele despre produsele de pe 4medik.ro au scop informativ si de recomandare. Desi echipa are cunostinte despre tehnici si practici de medicina alternativa, aceasta nu isi asuma rolul de a oferi/prescrie tratamente.

Produsele sunt afisate cu scop de prezentare, putand arata diferit fata de fotografiile de pe website. Cititi cu atentie descrierile acestora.

Termeni contractuali
Odata incheiata o comanda, 4medik.ro se obliga sa livreze produsele respectand termenii mentionati in factura (data, pret, numar de articole etc). Utilizatorul se obliga la randul sau sa ofere date corecte si reale in comunicarea cu 4medik.ro, in formularele de plasare a comenzilor, de returnare etc. De asemenea, utilizatorul nu trebuie sa ofere acces la contul sau comenzile sale persoanelor neautorizate.

4medik.ro respecta legislatia europeana si autohtona (OUG 34/2014) cu privire la returnarea produselor si ofera posibilitatea returnarii in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data achizitiei.

Protectia datelor
Datele oferite catre 4medik.ro sunt colectate, prelucrate si folosite in conformitate cu legile in vigoare. Utilizatorii au dreptul de accesa datele preluate despre ei si pot solicita modificarea, stergerea sau  blocarea acestora.  Mai multe informatii despre acest subiect se gasesc pe pagina de Politica de confidentialitate.

Drepturi de autor
Continutul de pe 4medik.ro.ro nu poate fi copiat, reprodus sau republicat decat sub autorizatia 4medik.ro. Continutul reprezinta proprietatea 4medik.ro si este protejat de legislatia romana in vigoare. Nu in ultimul rand, folosirea contnutului de pe 4medik.ro in scop comercial este interzisa.

4medik.ro nu este responsabil pentru pagubele aparute la folosirea ilegala a continutului de pe paginile sale.  Accesand si utilizand website-ul sunteti de acord ca nu veti folosi continutul pentru niciun fel de activitate ilegala sau neautorizata.

Folosirea de tehnologii si software-uri care au efecte negative asupra functionarii optime a site-ului, precum si plasarea voita de virusi reprezinta o infractiune si se pedepseste conform legii.