Este deosebit de neplacut pentru persoanele care sufera de diverse dizabilitati sa nu aiba posibilitatea si puterea fizica necesara de a intra in cada. In situatiile de acest fel, se opteaza pentru un scaun pentru cada rotativ Kid-Man care este ideal atat pentru adulti, cat si pentru copii, in egala masura.

Indiferent de varsta sau de sexul persoanei care sufera de anumite probleme fizice si nu se poate aseza de una singura in cada pentru a se spala, aceasta are nevoie de ajutor. Astfel, apropiatii aleg sa le mai amelioreze putin din suferinta si achizitioneaza un scaun pentru cada rotativ Kid-Man.

Click AICI pentru detalii!

O investitie de acest fel este, intr-adevar, pe cat de avantajoasa, pe atat de practica. Persoanele cu nevoi speciale si care au o capacitate mai limitata de a intra in cada, vor avea ocazia sa realizeze cu succes acest lucru, atat timp cat se va investi in acest produs care, de altfel, are si un pret accesibil.

Totul despre practicul scaun pentru cada rotativ Kid-Man

Este absolut necesar pentru orice persoana, indiferent de varsta sau de sex, sa fie spalat constant si in mod corespunzator. Astfel, pentru cei care intampina probleme in acest sens, s-a si inventat acest model de scaun pentru cada rotativ Kid-Man. Acest model beneficiaza, de altfel, de cel mai mai bun raport calitate – pret de pe piata in momentul de fata. Astfel, nu e de mirare ca are un succes mare pe piata.

Scaun pentru cada

Acest suport corector ortopedic este confectionat din materiale de cea mai buna calitate: metal si aluminiu. Tocmai din acest motiv este garantata si durata sa lunga de viata, alaturi de durabilitate, chiar si dupa indelungate utilizari.

Cu toate acestea, recomandat este ca scaunul pentru cada rotativ Kid-Man sa fie utilizat de catre persoanele care au o greutate maxima de 130 kg. In cazul in care nu este respectata aceasta limita, exista riscul de a se strica si deteriora mult mai repede. Asadar,daca se va tine cont de acest aspect, va avea o durata indelungata de viata.

Vezi pretul de azi!

Modelul de scaun pentru cada rotativ Kid-Man poate fi asezat pe laturile cazii de la baie. Dat fiind faptul ca prezinta manere dure, va ramane ferm pe pozitie. Mai mult decat atat, important de precizat e faptul ca scaunul se potriveste pentru absolut toate tipurile standard de cada. Asadar, chiar merita sa faci o investitie de acest fel daca cineva are intr-adevar nevoie de ajutor.

Scaun pentru cada

 

E foarte important de mentionat faptul ca scaunul este ajustabil ca si latime si, totodata, se poate roti stanga/dreapta, astfel ca va fi foarte usor de transferat bolnavul din scaun si inapoi. Asadar, intreg procesul va fi mai simplu atat pentru persoana aflata in cauza, cat si pentru ingrijitor. In plus, acesta este dispus si cu orificii de scurgere a apei, asa ca nu va crea niciun disconfort.

Acestea fiind spuse, acest scaun pentru cada rotativ Kid-Man reprezinta o investitie deosebit de practica si de avantajoasa. Este usor de folosit, durabil si extrem de util. In plus, pretul la care poate fi achizitionat este unul cat se poate de corect si de avantajos.