Este un adevarat chin pentru persoanele care sufera de diverse dizabilitati si probleme locomotorii sa se deplaseze dintr-un loc in altul. Acesta este si motivul pentru care cei apropiati aleg sa investeasca intr-un scaun electric cu rotile Caremax. Acest dispozitiv ii va ajuta pe cei suferinzi sa se deplaseze mai usor, deci sa fie independenti din acest punct de vedere.

Scaun electric cu rotile Caremax

Pentru ca este un adevarat chin pentru oricine sa fie limitat si tinut la pat din cauza faptului ca sufera de anumite probleme de sanatate, se opteaza pentru achizitionarea unui scaun electric cu rotile Caremax. Acest dispozitiv reprezinta un adevarat sprijin de nadejde pentru persoanele care sufera de paralizie, semiparalizie, mers ingreunat, amputatii ale membrelor inferioare sau multe altele. Cu ajutorul acestuia au ocazia de a se deplasa mai usor in absolut orice locatie.

Vezi pretul de azi!

O astfel de investitie este una de incredere si pe viata, avand in vedere faptul ca acest produs este confectionat din materiale de cea mai buna calitate de pe piata. In plus, beneficiaza de cel mai bun raport calitate – pret de pe piata in momentul de fata.

Scurta prezentare a celebrului scaun electric cu rotile Caremax

Acest scaun electric cu rotile Caremax este unul din cele mai cunoscute modele de pe piata, iar acest lucru este datorat de faptul ca are un excelent raport calitate – pret. Acest model este recomandat pentru persoanele care nu au posibilitatea de a se deplasa singure si nici nu isi doresc sa fie absolut intotdeauna insotite de o alta persoana. De altfel, majoritatea celor care opteaza pentru un scaun electric cu rotile Caremax sufera de paralizie, semiparalizie, mers ingreunat, amputatii ale membrelor inferioare, insa si multe altele.

Scaun electric cu rotile Caremax

Indiferent care sunt sansele de recuperare ale oricarui pacient, este foarte important sa se simta cat se poate de independent, astfel incat procesul sau de recuperare sa fie unul mai rapid. Cu cat se va simti mai bine psihic, cu atat si sansele de a-si reveni fizic vor fi vizibil mai mari. Astfel, un scaun electric cu rotile Caremax reprezinta o foarte buna investitie.

Click AICI pentru detalii!

Acest dispozitiv nu doar ca va ajuta orice persoana sa se deplaseze de una singura dintr-un loc in altul cu minimum de efort depus, insa, totodata, ii va oferi si un nivel ridicat de confort. Materialele de inalta calitate din care este confectionat vor contribui la confortul redat.

Acest model este recomandat atat pentru barbati, cat si pentru femei in egala masura. Ambii pot profita din plin de acest nou dispozitiv care le permite sa se deplaseze in diverse locatii, fara a solicita ajutorul altor persoane.

Ca si specificatii, este foarte important de mentionat la acest scaun electric cu rotile Caremax ca are o latime a scaunului de 46 cm, un interval de viteza 0 km – 10 km, o capacitate a bateriei de 28 AH, o greutate totala admisa de 150 kg, un volum total de 102 cm * 62 cm * 93 cm, alaturi de greutatea sa de 53.50 kg.

Asadar, acest scaun electric cu rotile Caremax confectionat din aluminiu de inalta calitate garanteaza o  indelungata durata de viata si maximum de confort.