Pentru persoanele care sufera de anumite probleme locomotorii, handicapuri si dizabilitati, posibilitatea de a se deplasa singuri, fara ajutorul altor persoane, este destul de dificila. Totusi, prin investitia intr-o quadricicleta (sau cvadricicleta) electrica cu fotoliu rulant pentru persoane cu dizabilitati sau handicap, nu doar ca va prima siguranta si facilitatea de a se deplasa usor, ci si de a se simti confortabil.

quadricicleta electrica cu fotoliu rulant fata

Cu totii stim ca noi, oamenii, pentru a ne simti cu adevarat vii si in forma, trebuie sa avem acces la tot ceea ce ne inconjoara. Astfel, varstnicii, dar si cei care sufera de anumite probleme locomotorii, vor fi deosebit de incantati sa redescopere lumea in adevaratul sens al cuvantului, iar acest lucru se datoreaza posibilitatii de a investi intr-o quadricicleta electrica cu fotoliu rulant pentru persoane cu dizabilitati sau handicap.

Vezi pretul de azi!

Ce caracteristici are o quadricicleta electrica cu fotoliu rulant pentru persoane cu dizabilitati sau handicap

Sunt numeroase persoanele care sufera de diverse probleme locomotorii si, din pacate, putine sunt cele care isi si permit sa investeasca intr-un dispozitiv care sa le permita sa se deplaseze usor. Cu toate acestea, quadricicleta electrica cu fotoliu rulant pentru persoane cu dizabilitati sau handicap reprezinta o investitie de incredere. In plus, acest produs beneficiaza de cel mai bun raport calitate – pret de pe piata in momentul de fata.

Acest model se diferentiaza de celelalte de pe piata nu doar prin designul sau atractiv, ci si prin specificatiile pe care le prezinta. In plus, este deosebit de confortabil si foarte usor de controlat de oricine. Astfel, va fi mult mai usor sa se deplaseze oriunde doreste, cu maximum de eficienta si intr-un timp mult mai scurt, intocmai pentru ca este electric si prinde o viteza maxima de 8 km/h.

quadricicleta electrica cu fotoliu rulant detalii

Aceasta quadricicleta electrica cu fotoliu rulant pentru persoane cu dizabilitati sau handicap are o masa proprie de 47 kg, ceea ce inseamna ca este suficient de solida, astfel incat sa poata suporta chiar si 120 kg, fara nicio problema. Dispozitivul ce are dimensiunile 104 x 53 x 50,5 cm este sustinut de cele 4 roti pline din cauciuc 8″ x 2 / 8″ x 2.5.

Ca si specifictii tehnice ale acestui dispozitiv electric, important de precizat sunt bateria sa de 24 V, 12 Ah Plumb – Gel (Acid), tensiunea de alimentare de 24 V, intensitatea de curent pe baterie de 12 Ah, precum si motorul liniar fara perii de 180 W. Mai mult decat atat, pe cat este de eficient, pe atat este si de mic consumul sau. Mai precis, aceasta quadricicleta electrica cu fotoliu rulant pentru persoane cu dizabilitati sau handicap prezinta un consum de doar 2,5 – 3 kWh / 100 km (~1,5 lei tarif energie electrica casnic).

Click AICI pentru detalii!

Cvadricicleta electrica – Concluzii si pareri

Acestea fiind spuse, acest model de quadricicleta electrica cu fotoliu rulant este o necesitate si nicidecum un moft, mai ales pentru simplul fapt ca oricine merita sa aiba sansa de a se deplasa de unul singur. Este un dispozitiv usor de controlat si totodata deosebit de confortabil. Asadar, este o investitie ce isi merita toti banii.