Situl web http://4medik.ro reprezinta proprietatea companiei S.C. Sabri Trading S.R.L., cu sediul in Iasi. 4MediK.ro este un magazin on-line care este specializat in distribuirea de produse si tratamente naturiste sau traditionale precum si de instrumentar medical, in vederea aplicarii lor in scop medical.

4Medik.ro se angajeaza sa respecte cu strictete nivelul de confidentialitate al datelor trimise de catre clienti si nu va trimite mai departe datele personale procesate catre terti juridici sau fizici, urmand sa fie utilizate doar pentru scopul lor initial pentru care au fost trimise, respectiv efectuarea comenzii, dar si pentru trimiterea de informatii cu scop comercial din partea magazinului on-line. Dezvaluirea de informatii personale se poate efectua doar in urma acordarii consimtamantului persoanei care a furnizat datele. In situatia in care autoritatile si / sau organele competente, legislative ori executive, care dispun de jurisdictie asupra 4MediK vor solicita dezvaluirea de informatii sau de date care privesc clientii site-ului, 4Medik poate sa puna la dispozitia acestora informatiile respective doar in limita unor autorizatii exacte, precum si in limita pe care o permite legea.

Compania noastra nu incurajeaza spam-ul, deci nu va realiza nici un schimb de adresele de e-mail obtinute cu alte companii, iar datele tale personale nu vor fi niciodata divulgate altor persoane care ne acceseaza situl web.

Potrivit Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor referitor la prelucrarea datelor care au caracter personal, precum si circulatia libera a acestora, ulterior modificata si completata, dar si ale Legii nr. 506/2004, care priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si protejarea vietii private din sectorul comunicatiilor electronice, 4Medik.RO prezinta obligatia de administrare in conditii sigure si doar in scopurile care au fost mentionate, toate tipurile de date personale ce au fost furnizate noua despre client, indiferent cine este persoana vizata. Scopul pentru care 4Medik.ro colecteaza datele clientului este posibilitatea de realizare a unei facturi in temei legal. Trimiterea de date este obligatorie, deoarece acestea sunt imperative pentru a putea fi emisa factura si chitanta. Refuzul de a furniza datele personale va rezulta direct in imposibilitatea noastra de a da curs comenzii pe care doriti sa o faceti.

Legea nr. 677/1001 sustine ca aveti dreptul de acces si de modificare a datelor, dreptul clientului de a nu fi supus unui decizii individuale, precum si dreptul acestuia de adresare in fata instantei. De asemenea, clientul dispune de dreptul de a se opune prelucrarii de date personale si sa ceara stergerea acestora. Clientul dispune de dreptul de a refuza prelucrarea datelor personale in vederea unor scopuri comerciale si de marketing direct, refuzul putand fi oferit fara sa fie oferita o anumita justificare a acestuia.

In cazul in care se dovedeste ca schimbarea regulilor de confidentiale este necesara, 4Medik.ro isi asuma raspunderea de a publica acele modificari ulterioare pe site-ul sau, scopul acesteia fiind informarea clientului referitor la toate tipurile de informatii care sunt colectate, precum si la modalitatea in care sunt utilizate respectivele. Pentru alte intrebari referitoare la politica de confidentialitate a site-ului, dispuneti de posibilitatea de a ne contacta direct la numarul de telefon 0742468242 sau pe adresa de e-mail: office@4medik.ro.