Dispozitivele ortopedice pentru baie sunt dintotdeauna la mare cautare. Persoanele care sufera de anumite probleme locomotorii intampina mari probleme in procesul de a-si mentine echilibrul fara a fi nevoiti sa fie ajutati de altcineva. Astfel, in situatiile de asa natura, se apeleaza la ajutorul unui inaltator pentru toaleta de la Comfort (inaltator wc) pentru persoane cu dizabilitati si varstnici.

inaltator pentru toaleta

Acest tip de produs are marele avantaj de a ajuta pe oricine sa isi asigure igiena personala si necesitatile fiziologice. In plus, toate aceste lucruri se vor desfasura fara a fi necesar ajutorul altei persoane. Astfel, persoanei in cauza i se garanteaza intimitate si independenta totala.

Afla ce SPUN cumparatorii!

Acest inaltator pentru toaleta (inaltator vas wc) adresat persoanelor cu dizabilitati si varstnici prezinta un alt urias avantaj: este potrivit pentru toate vasele de toaleta universale. Asadar, reprezinta o investitie ce intr-adevar merita facuta. Astfel, viata persoanei care sufera de anumite dizabilitati va fi putin mai usurata si ii va oferi acea senzatie de independenta.

Ce trebuie sa stii despre un inaltator pentru toaleta de la Comfort

Pentru inceput, este foarte important de mentionat faptul ca acest inaltator pentru toaleta de la Comfort, adresat persoanelor cu dizabilitati si varstnici, este de cea mai buna calitate. Acest lucru e datorat de faptul ca suportul si capacul sunt realizate din polietilena, iar manerele din aluminiu. Asadar, durabilitatea si lunga durata de viata a produsului este de necontestat. Cu toate acestea, trebuie sa fie respectata greutatea maxima suportata de produs, mai exact de 100 kg.

inaltator pentru toaleta

Atat persoanele in varsta, cat si cele cu dizabilitati, vor regasi in acest inaltator pentru toaleta un adevarat sprijin pe care se pot baza oricand. De altfel, acesta este foarte usor de utilizat, intocmai pentru ca prezinta si o stabilitate deplina, datorita faptului ca e dotat cu manere de sprijin.

Ca si specificatii ale acestui inaltator, important de mentionat este faptul ca are o lungime de 43 cm, o latime de 39 cm si o inaltime de 9 cm. Asadar, este ideal pentru orice vas de toaleta standard.

Vezi pretul de azi!

Dat fiind faptul ca acest inaltator este de culoare alb/gri, se va incadra de minune in decorul oricarei bai, fara nicio problema. In plus, este si foarte usor de intretinut, intocmai datorita materialelor de buna calitate din care e confectionat.

Astfel, fara nicio urma de indoiala, daca te afli in acest moment in cautarea unui produs de acest fel, modelul de inaltator pentru toaleta de la Comfort reprezinta una din cele mai potrivite alternative de pe piata in momentul de fata. Mai precis, acesta beneficiaza de cel mai bun raport calitate – pret. Asadar, merita investitia din toate punctele de vedere.

inaltator pentru toaleta

Acestea fiind spuse, inaltatorul pentru toaleta de la Comfort poate reprezenta una din cele mai bune achizitii ale tale, daca tu sau poate un apropiat de-al tau chiar are nevoie de un sprijin care sa il faca totodata sa se simta catusi de putin independent.