Fara nicio urma de indoiala, necesitatea de a te deplasa este prezenta in viata oricarei persoane, indiferent de varsta sau de sexul fiecareia. Tocmai din acest motiv, pentru ca fiecare sa aiba posibilitatea de a se deplasa de unul singur mult mai usor, s-a apelat la ajutorul unui fotoliu rulant pliabil cu spatar rabatabil. Este o achizitie de incredere pe care in ziua de azi foarte multe persoane invalide se bazeaza zi de zi.

fotoliu rulant pliabil

Este foarte neplacut sa depinzi intotdeauna de cineva, asa ca cea mai potrivita metoda de a ajunge in anumite locuri fara ajutorul unei alte persoane, este sa investesti intr-un fotoliu rulant pliabil cu spatar rabatabil. Nimeni nu merita sa stea inchis intr-o incapere si, tocmai din acest motiv, este chiar recomandat acest produs. Acesta este confectionat din materiale de inalta calitate, asa ca va avea si o durata lunga de viata, chiar si dupa numeroase si numeroase solicitari si utilizari.

Pe piata din Romania au inceput, in ultimii ani, sa apara din ce in ce mai multe modele de astfel de fotolii pentru persoanele ce prezinta diverse probleme locomotorii. Astfel a aparut si concurenta, ceea ce a dus si la o accesibilitate mai mare a preturilor dispozitivelor de acest fel.

Caracteristicile unui fotoliu rulant pliabil cu spatar rabatabil

O investitie de acest fel poate reprezenta o mare bucurie pentru cei care nu se pot deplasa singuri in anumite locuri. Cu ajutorul unui fotoliu rulant pliabil cu spatar rabatabil se poate ajunge mult mai usor in orice loc. Astfel, persoana care este paralizata total sau partial, va avea acum ocazia sa se plimbe pe afara, nu doar sa stea atintita cu privirea in incaperea formata doar din 4 pereti sinistri. Bucuria oricarei persoane este de a avea ocazia de a se plimba si de a se bucura din plin de aerul curat de afara. Astfel, printr-o investitie de acest fel, viata va deveni putin mai frumoasa de trait chiar si pentru cei paralizati.

Vezi pretul de azi!

Acest fotoliu rulant pliabil cu spatar rabatabil are o greutate proprie de 24.6 kg si are capacitatea de a suporta o greutate a pacientului chiar si de 100 kg. Ca si caracteristici ale acestui model, important de precizat sunt latimea sezutului de 43 cm, latimea totala a fotoliului de 63 cm, precum si latimea fotoliului pliat de 31 cm. Asadar, nu este foarte voluminos, deci este usor de depozitat chiar si in spatiile mai restranse, atunci cand nu este utilizat.

Datorita faptului ca are o structura rezistenta din otel, primeaza calitatea, deci si durata indelungata de viata, chiar si dupa numeroase utilizari. Rotile din fata au un diametru de 20 cm si ruleaza fara niciun fel de problema chiar si pe terenurile denivelate. In schimb, rotile din spate au un diametru mai mare, de 60 cm, precum si 24 de spite. Atat cele din fata, cat si cele din spate, au pneuri pline cu frana, astfel incat sa garanteze siguranta pacientului.

Asadar, acest fotoliu rulant pliabil cu spatar rabatabil reprezinta sansa oricarei persoane aflate in nevoie sa se bucure din plin de frumusetile din natura.