Atat varstnicii, cat si persoanele care nu au posibilitatea de a se deplasa fizic la toaleta, au nevoie de  ajutor. Din fericire, marii producatori au si gasit o solutie care sa faciliteze foarte mult aceasta misiune, iar acest lucru se datoreaza prezentei pe piata a unui fotoliu cu toaleta marca Kid-Man. Este o investitie de incredere nu doar datorita faptului ca este confectionat din materiale de inalta calitate, ci si pentru ca este deosebit de confortabil, iar pretul la care poate fi achizitionat este unul cat se poate de corect.

fotoliu cu toaleta marca Kid-Man

Daca inainte erau destul de greu de gasit pe piata din Romania astfel de dispozitive care sa ajute persoanele mai speciale sa isi faca mai usor nevoile, in ziua de azi din ce in ce mai multi producatori au inceput sa aiba in vedere realizarea produselor de acest fel. Cele care insa se fac cu adevarat remarcate sunt cele comercializate de marca Kid-Man. Acest lucru e datorat de excelentul raport calitate – pret pe care il prezinta.

Acest fotoliu cu toaleta marca Kid-Man este un model clasic si extrem de apreciat, mai ales datorita pretului accesibil pe care il are, insa si a calitatii materialelor din care e confectionat. Este frecvent utilizat de varstnici, insa nu numai. Astfel, este un ajutor de nadejde pentru persoanele de acest fel, insa si pentru ceilalti membri ai familiei.

Scurta prezentare a tipului de fotoliu cu toaleta marca Kid-Man

Acest tip de fotoliu cu toaleta marca Kid-Man nu reprezinta un moft, ci o adevarata necesitate pentru cei care nu se pot deplasa singuri la toaleta sa isi faca singuri nevoile. Are un pret destul de accesibil raportat la calitatea sa, astfel ca merita din plin investitia.

Vezi pretul de azi!

Acest model de fotoliu cu toaleta marca Kid-Man este confectionat din materiale de inalta calitate care garanteaza o durata lunga de viata a acestuia, chiar si dupa numeroase utilizari. Mai precis, structura fotoliului este realizata din otel, scaunul este confectionat din plastic si prezinta o gaura ovala in mijlocul sau care poate fi acoperita, de altfel, cu un material atunci cand nu este utilizata. Confortul este insa redat si de cotierele si spatarul care sunt captusite cu materiale de inalta calitate. Sub acest scaun isi are locul galeata. De asemenea, pentru a isi pastra mobilitatea si pozitia atunci cand este utilizat, fotoliul cu toaleta marca Kid-Man prezinta la capatul picioarelor cate un varf confectionat din cauciuc. Astfel, atunci cand va fi folosit, nu va aluneca si isi va pastra ferm pozitia.

Ca si caracteristici tehnice ale acestui produs, important de amintit sunt greutatea sa de 7.9 kg, greutatea maxima suportata de 100 kg, precum si dimensiunile sale de 44 x 54 x 85 cm (L x l x H).

Vezi pretul de azi!

Acestea fiind spuse, persoanele imobilizate la pat au intr-adevar nevoie de un fotoliu cu toaleta marca Kid-Man, intocmai pentru ca este confortabil, usor de utilizat, stabil si totodata are un pret destul de avantajos. Fiind, de altfel, confectionat din materiale de inalta calitate, va avea si o durata indelungata de viata. Asadar, o astfel de investitie merita intr-adevar facuta pentru cei care au cu adevarat nevoie.