4medik.ro este un magazin online care promoveaza si comercializeaza stetoscoape si accesorii adiacente. Echipa 4medik.ro doreste sa ofere clientilor accesul la instrumente medicale de calitate, considerand ca investitia in produse eficiente si precise ar trebui sa reprezinte o responsabilitate in aceasta industrie de care depinde sanatatea atat de multor persoane.

Stetoscopul este un instrument esential pentru personalul medical, insotindu-l mereu in activitatea de zi cu zi si aflandu-se la baza piramidei vindecarii pacientilor prin ajutorul oferit la diagnosticare.

4medik.ro si-a adaptat serviciile astfel incat sa raspunda nevoilor unei categorii cat mai largi de persoane. Se intampla adesea ca magazinele de stetoscoape sa aiba o oferta restransa, care se rezuma la modele clasice. Pentru ca stim cat este de importanta posibilitatea de alegere dintr-o gama diversa si personalizata incercam sa actualizam mereu portofoliul. Partenerii nostri lucreaza direct cu producatorii si sunt intotdeauna la curent cu cataloagele acestora.

Stetoscopul este in primul rand un instrument medical, dar acesta poate varia foarte mult ca model pentru a raspunde cerintelor legate de confort si aspect. Precizia sunetului reprezinta criteriul principal, un medic de garda care petrece foarte multe ore cu stetoscopul dorindu-si insa complementar un model usor de purtat, confortabil pentru gat si urechi. Pentru un specialist care ofera cateva consultatii pe zi intr-un cabinet greutatea stetoscopului nu este la fel de importanta.

Magazinul online ofera o gama larga de stetoscoape, putand compara modele apartinand unor branduri renumite precum Littmann sau Riester, dar si modelele unor branduri cu mai putina traditie, care pastreaza insa un nivel competitiv. Dorim sa venim in sprijinul personalului medical si studentilor cu stetoscoape la preturi bune, care ofera in acelasi timp o calitate superioara. Ne asiguram constant ca produsele noastre sunt in rand cu standardele internationale si tendintele actuale in medicina.

Stetoscoapele noastre sunt originale, vin insotite de manuale de utilizare si au o perioada de garantie de 2 ani.

In portofoliul 4medik.ro se afla:

  • stetoscoape cardiologi
  • stetoscoape paramedic
  • stetoscoape pneumologi
  • stetoscoape asistente
  • stetoscoape medici de familie
  • stetoscoape pediatri
  • stetoscoape electronice
  • accesorii stetoscoape
  • tensiometre si accesorii tensiometre

Stetoscoapele din portofoliu sunt prezentate pe larg, astfel incat sa ofere o idee cat mai clara atat pentru cunoscatori, cat si pentru cei la inceput de drum. De asemenea, tensiometrele din catalog sunt alese pentru a avea un raport calitate-pret foarte bun si a fi la indemana personalului medical alaturi de stetoscoape.

Echipa 4medik.ro sta la dispozitia clientilor pentru oferirea de informatii si recomandari. Lucram in echipa pentru a raspunde cat mai bine cerintelor clientilor nostri. Fiecare comanda este preluata personal si tratata cu atentie maxima. Mizam pe asistenta si asigurarea faptului ca fiecare produs este ales corespunzator. Totodata, timpul de procesare si livrare este redus, astfel incat sa existe cat mai putina bataie de cap. Consideram ca baza noastra de clienti reprezinta cea mai buna recomandare.

In randul clientilor nostri de pana acum se numara un numar mare de practicieni individuali (medici, asistente, studenti), dar si spitale si clinici particulare si laboratoare de analize. Ne mandrim cu fiecare dintre clientii nostri.

Bun venit in familia 4medik.ro!