De ce sa pierzi un timp util pe drum mergand la sala cand ai ocazia la fel de usor sa faci putin sport si miscare chiar in propria ta locuinta? Din ce in ce mai multe persoane, atat femei, cat si barbati, aleg sa investeasca in bicicleta eliptica Elite E4000 Horizon. O achizitie de acest fel este practica, utila si extrem de avantajoasa.

Bicicletele eliptice au inceput sa aiba un succes din ce in ce mai mare pe piata. Asta nu doar datorita faptului ca sunt foarte practice, insa te vor ajuta sa scutesti si timp si bani. Nu vei mai fi nevoit sa mergi la sala si nici sa achizitionezi un abonament. In schimb, in propria ta locuinta vei avea parte si de mai multa intimitate, iar perioada de miscare si sport ti-o vei putea stabili dupa bunul tau plac. Astfel, nici nu vei depinde de programul din cadrul unei sali de sport.

Vezi pretul de azi!

Pe de-o alta parte, bicicleta eliptica Elite E4000 Horizon poate fi utilizata de orice persoana, indiferent de varsta sau sex. In plus, intr-un timp record vei reusi sa ajungi la silueta mult dorita.

De ce sa alegi bicicleta eliptica Elite E4000 Horizon?

Sunt numeroase modele de biciclete eliptice pe piata in momentul de fata, insa, printre cele mai populare modele se numara cea Elite E4000 Horizon. Aceasta este caracterizata de calitate, accesibilitate si atractivitate din punctul de vedere al designului. Asadar, este o investitie care isi merita toti banii.

Elite E4000 Horizon detalii

Dat fiind faptul ca prezinta 20 de trepte de dificultate, in functie de nevoi sau de rezultatele dorite, poti sa o selectezi pe cea mai potrivita pentru tine. Cu toate ca este un model de ultima generatie, este deosebit de usor de utilizat de oricine.

Ca si specificatii ale acestui model de bicicleta eliptica Elite E4000 Horizon, important de precizat sunt greutatea sa maxima suportata care e de 159 kg, greutatea volanta de 10.5 kg si greutatea dispozitivului de 80 kg. Asadar, daca se va respecta greutatea maxima admisa la utilizare, dispozitivul va beneficia de o durata foarte lunga de viata si de functionalitate deplina.

Click AICI pentru detalii!

Aceasta achizitie iti permite sa faci miscare oricand, la orice ora, chiar la tine acasa. Astfel, daca iti doresti sa faci putina miscare si sa nu te deplasezi din propria ta locuinta, bicicleta eliptica Elite E4000 Horizon este alegerea perfecta pentru tine. In plus, aceasta te va ajuta si sa iti intretina corpul, dar si sa slabesti intr-un mod sanatos. Cu toate acestea, este folosita si in alte scopuri: in cazul in care sunt prezente dureri sau leziuni in zona genunchilor, a gambelor sau gleznelor.

Cu toate acestea, pe cat este de performanta, pe atat este si de usor de utilizat. Acest aparat fitness este recomandat in a fi utilizat cel putin 20 de minute, astfel incat rezultatele dorite sa apara la scurt timp. Astfel, poti invinge oboseala, sa iti soliciti anumite grupe de muschi, dar si sa te mentii intr-o forma buna.

Prin urmare, bicicleta eliptica Elite E4000 Horizon tine locul, intr-adevar, unui trainer personal.