Orice persoana merita sa vada, sa mearga si sa auda. Din pacate, unele dintre acestea, din cauza anumitor boli sau afectiuni, au de suferit. In situatiile in care pacientii sufera de anumite probleme auditive, se opteaza pentru ajutorul oferit de un aparat auditiv analog amplificator de sunet cu bobina T – Clear Hearing Aid Rahel ce este caracterizat de calitate si accesibilitate.

aparat auditiv cutie

Persoanele care sufera de diverse tulburari de auz aleg cu incredere sa investeasca in acest aparat care le permite sa asculte chiar si cele mai fine si line sunete. Important de precizat insa este faptul ca acest model are capacitatea de a amplifica atat sunetele din interior, cat si din exterior, in egala masura.

Click AICI pentru detalii!

Indiferent de varsta, clasa sociala sau de sexul unei persoane, oricine merita sa aiba dreptul de a auzi corespunzator. In situatiile in care sunt prezente anumite tulburari de auz, celebrul aparat auditiv analog amplificator de sunet cu bobina T – Clear Hearing Aid Rahel reprezinta cea mai buna si mai accesibila alternativa de pe piata in momentul de fata.

Scurta prezentare a modelului de aparat auditiv analog amplificator de sunet cu bobina T – Clear Hearing Aid Rahel

Cand stii ca trebuie sa investesti intr-un aparat auditiv analog amplificator de sunet cu bobina T – Clear Hearing Aid Rahel? Ei bine, daca suferi de hipoacuzie medie, acest dispozitiv este cel mai potrivit pentru tine, indiferent de varsta sau sexul pe care il ai. In plus, acesta poate fi utilizat cu aceeasi eficienta atat pentru urechea stanga, cat si pentru cea dreapta.

aparat auditiv detalii

Designul acestui aparat este unul foarte placut. Este modern si conceput in asa maniera incat sa nu iasa in evidenta. Avand culoarea bej, se incadreaza de minune in peisaj.

Cu toate ca pe piata de profil, in momentul de fata, sunt numeroase modele si tipuri de aparate auditive, acesta se face remarcat prin accesibilitatea pretului la care poate fi achizitionat, insa si a calitatii sale. Este confectionat din materiale de cea mai buna calitate, astfel ca si durata sa de viata este una destul de indelungata. Important de mentionat este si faptul ca prezinta o autonomie de 100 de minute, ceea ce e mai mult decat suficient.

Vezi pretul de azi!

Ca si specificatii ale acestui aparat auditiv analog amplificator de sunet cu bobina T – Clear Hearing Aid Rahel, important de mentionat sunt prezenta celor 3 dimensiuni diferite pentru fixarea acestuia cat mai bine in canalul auditiv, intensitatea sa reglabila de maximum 40 dB si de o claritate de neegalat, insa si volumul superior de maximum 120 dB.

aparat auditiv

Cu toate acestea, la pachet vin si alte accesorii speciale deosebit de utile, precum o perie de curatare, doua adaptoare stanga/dreapta, o husa speciala, precum si trei dimensiuni diferite pentru fixare.

Aparatul auditiv analog amplificator de sunet cu bobina T – Clear Hearing Aid Rahel este, fara nicio urma de indoaia, un adevarat sprijin pentru cei care sufera de un auz necorespunzator. Aceasta investitie ii va ajuta sa se bucure mai mult de melodiile favorite, de vorbele celor dragi si de armonioasele sunete produse de natura vie.